Zo geef je een leuke gadget als relatiegeschenk

Het begrip relatiegeschenk kennen we natuurlijk al decennia lang. Ook weten we dat een relatiegeschenk een goede marketing tool is. De met een logo van een bedrijf bedrukte pen is misschien wel het meest bekende voorbeeld van een relatiegeschenk, wij denken dat een bedrukte pen een beetje achterhaald is en dat het tijd is voor wat innovatie. Het is tenslotte de bedoeling dat het geschenk ook echt gebruikt gaat worden door de ontvanger. Daarom geef ik je in dit artikel een aantal leuke ideeën voor innovatieve gadgets als relatiegeschenk.

Powerbanks

We kennen het allemaal wel, je zit in de trein en je batterij is leeg. Hoe handig is het dan om onderweg je batterij te kunnen opladen? Juist ja, erg handig! Een powerbank is ook erg geschikt om te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Draadloze koptelefoon

Zit je in een hoger segment en heb je wat meer te besteden, dan is een draadloze koptelefoon een leuk en geschikt relatiegeschenk. Een draadloze koptelefoon is zeer geschikt voor op kantoor! Je kunt er namelijk mee telefoneren, en is de koptelefoon uitgerust met noise cancelling dan kun je de koptelefoon ook gebruiken om je af te sluiten en even goed te focussen.

USB Stick

Een USB stick is ook een goed voorbeeld van een object dat je dagelijks nodig hebt, mits je een kantoor baan hebt natuurlijk. Een USB stick is ontzettend handig om bij je te hebben. En ook de USB stick is ook bij uitstek geschikt om te bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Draadloze oplader

Een draadloze oplader is een leuke gadget om op je bureau te leggen. Naast dat het een leuke gadget is, is een draadloze oplader ook nog eens heel handig. Je hebt geen last meer van allerlei kabels die over je bureau heen zwerven en je hebt niet meer voor ieder apparaat een apart kabeltje nodig.

Meer inspiratie opdoen voor leuke gadgets? Neem dan eens een kijkje op: usbstick.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.