Je omzet laten groeien via één klik met Listerport

Als je de omzet van je webshop wilt verhogen, denk je al gauw aan het inzetten van extra advertenties of andere marketinginspanningen. Vaak bereik je hier dezelfde doelgroep mee als de consumenten die al bij jou shoppen. Hoewel er niks mis is met marktpenetratie, kun je ook voor marktontwikkeling gaan. Dit houdt in dat je bestaande producten uit jouw webshop gaat aanbieden aan een nieuwe doelgroep. Dit klinkt als een flinke klus, maar door de software van Listerport is dit niet het geval. Deze biedt namelijk met één klik jouw webshop aan op nieuwe, buitenlandse platforms.

Geen technische achtergrond? Geen probleem!  

Listerport maakt gebruik van ‘listing’. Dat klinkt wat technisch, maar het houdt eigenlijk in dat de software alle informatie van jouw bestaande webshop kan kopiëren naar een ander platform. Momenteel werkt Listerport bijvoorbeeld samen met Alibaba, Ebay, Amazon en Bol.com. Onder andere de productinformatie, foto’s en natuurlijk prijzen worden omgezet naar het platform. Als dit een buitenlands platform is, kun je de informatie ook laten vertalen door Listerport. Je hoeft zelf dus niet eens technisch ingesteld te zijn, om gebruik te maken van Listerport. De software doet het namelijk allemaal voor jou. Zo heb jij weer tijd om je te focussen op het tevreden houden van je klanten. Een tevreden klant is namelijk de beste reclame voor jouw webshop! 

Buitenlandse markt betreden 

Een bijkomstig voordeel van Listerport is dat je jouw Nederlandse webshop aan kunt bieden aan buitenlandse consumenten. Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld via Alibaba jouw producten aan te bieden, geef je Chinese consumenten de kans om kennis te maken met jouw producten. Zo bereik je in een klap een nieuwe doelgroep, die uit miljoenen mensen bestaat. Daarnaast worden Europese producten vaak als hoogwaardig beschouwt door buitenlandse consumenten. Kijk maar naar melkpoeder of cosmetica. De kans dat jouw producten in het buitenland zullen aanslaan, is dus vrij hoog.

Kortom, via de software van Listerport kun je gemakkelijk nieuwe doelgroepen aanspreken en je omzet een enorme boost geven. Neem een kijkje op de website om je aan te melden voor deze nieuwe software!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.