Hulp bij implementatie van de AFAS software

Als je gaat beginnen met een nieuwe software kan dit aan het begin even wennen zijn. Overstappen naar een nieuwe software is niet zomaar iets en veel dingen zullen anders zijn en gaan voor je onderneming of bedrijf. AFAS implementatie is hierbij hetzelfde. Toch raden wij zeker aan om gebruik te maken van AFAS profit. AFAS profit is een software die helpt om de grens tussen systeem en onderneming kleiner en vager te maken. Hierdoor wordt het plezieriger en makkelijk om met het systeem te werken en zullen de werknemers ook tevreden zijn. Dit levert meer en beter werk op.  Je zult makkelijk met één systeem kunnen werken en zo kun je alles op één plek vinden. Dit is voor iedereen voordelig. Toch kan het aan het begin erg wennen zijn en hierbij kunnen wij zeker helpen. 

 

Beginnen met een goede start

Een goed begin is het halve werk, zo gaat het spreekwoord en dit geld ook zeker voor het implementeren van de AFAS software. Als je er meteen goed mee begint, dan is dit heel voordelig voor je onderneming. Je haalt op deze manier het meeste uit de software en je zult er nog lang de voordelen van zien. Bij implementatie kun je denken aan de letterlijke implementatie van de software in je systeem en op alle apparaten, maar je kunt ook denken aan uitleg aan alle werknemers, uitleg over beheer, hulp bij beheer van het systeem of ondersteuning.

 

Uiteraard zal de implementatie van een nieuwe software voor iedereen wat lastiger zijn en dit is ook logisch. Het is iets nieuws en je zult hier nog niet alles van afweten. Hierdoor hebben wij ook veel instructies in de vorm van video’s, handboeken en stappenplannen in de portal gezet. Zo kun je zelf makkelijk aan de slag en kun je je altijd terugroepen op de instructies. 

 

Meer hulp nodig?

Natuurlijk snappen wij ook dat er altijd dingen kunnen zijn waar je tegenaan loopt en die wat lastiger zijn dan je dacht. Als je begint met een nieuwe software is het altijd mogelijk dat dit gebeurt. Daarom staan de AFAS professionals en adviesgevers ook altijd klaar om je te helpen. 

Meer info: Differit.nl

Posted in ICT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.